Dinitrol Poperinge Center

Dinitrol Center

Carrosserie Dekeyzer is erkend Dinitrol Poperinge Center, ze hebben de kennis en technieken om uw voertuig te voorzien van een langdurige bescherming tegen roest. Deze antiroest behandeling kan op alle merken wagens gebeuren alsook classic cars en oldtimers.

Antiroest

Vocht en winterzout in het bijzonder zijn elementen die uw wagen versneld doen roesten. Een goede antiroest behandeling zal dit uiteindelijk vermijden.

R

Levensduur

De levensduur van uw wagen zal ongewtijdeld een stuk hoger zijn als deze een goede antiroest behandeling heeft gehad. Ook na een herstelling moet dit herbekeken worden.

g

Demping

Dinitrol producten hebben ook een belangrijke dempende werking zodat vribraties onderdrukt worden wat resulteert in een hoger rijcomfort.

~

Garantie

Een Dinitrol behandeling heeft een garantie van 10 jaar, wat zorgt voor meer rijplezier. Vraag naar de preciese voorwaarden.

Dinitrol Schema

Voor elke wagen is er een gedetailleerd schema beschikbaar. Aan de hand van deze instructies weet de verantwoordelijke hoe en waar de Dinitrol beschermingsproducten moeten worden aangebracht. Zodoende bent u zeker van een optimale bescherming.

dinitrol behandeling classic car

Dinitrol Poperinge behandeling in 5 stappen

Ter illustratie de 5 belangrijkste stappen van een Dinitrol-behandeling.

Stap 1: Kennismaking

Voordat er met een dinitrol behandeling gestart wordt is het belangrijk om de huidige toestand van de wagen te kennen. Bij een nieuwe wagen zijn er weinig verrassingen, maar bij bestaande wagens daarentegen is dit toch een belangrijk gegeven. Waar is er eventueel al roest en hoe kan dit verholpen worden? Kortom, we gaan de holle ruimtes inspecteren met een endoscoop. Dit zijn plaatsen die niet zichtbaar zijn met het blote oog en mogelijks kunnen aangetast zijn. Tijdens deze kennismaking wordt bekeken of een Dinitrol-behandeling aangewezen is. Misschien moet er eerst een carrosserie herstelingen gebeuren. Immers een dinitrol behandeling overin de probleempunten is niet effectief.
Carrosserie Dekeyzer kan u ook helpen met andere diensten zoals glasschade, airco service, velg- en koplampherstellingen…

Stap 2: Offerte Dinitrol Poperinge

Beslist u vervolgens voor een Dinitrol behandeling, dan maken we een offerte op maat. We houden daarbij rekening met de kennismaking maar ook met eventuele speciale verzoeken. Indien u akkoord gaat kan de opdracht in samenspraak op de planning gezet worden. Bij een Dinitrol behandeling moet u toch rekeningen houden met enkele dagen dat het voertuig niet kan gebruikt worden.

Stap 3: Preparatie

Bij aanvang, wordt het voertuig schoongemaakt zodat de behandeling optimaal kan verlopen. Alle te behandelen locaties worden door middel van hoge druk gereinigd, zo wordt de basis zichtbaar. Indien nodig moet deze eerst nog verder geprepareed worden. Na deze voorbereiding komt er terug een droogbeurt.

Stap 4: Dinitrol Poperinge Behandeling

Alle andere delen worden zorgvuldig afgeschermend en daarna wordt Dinitrol ML aangebracht op de roestgevoelige delen. Bij een wagen zijn dat vooal de framekokers, balken en andere holle ruimtes. Het product dringt diep door in de eventuele roestlaag en stopt zodoende het roestproces. Het is een zeer vloeibaar product, waardoor alle hoekjes en kantjes zeker bereikt worden. Zodoende zal vocht en vuil het metaal niet langer kunnen corroderen. Na de droogtijd vormt het product een wasachtige film die alle naden keurig afsluit. Ten slotte wordt de onderkant behandeld met Dinitrol Sealant. Dit product zorgt ervoor dat de laag ML beschermd is tegen steentjes, strooizout en ander vuil. Omdat dit product niet uitdroogt blijft het elastisch, wat voor een extra bescherming zorgt.

Stap 5: Oplevering

Als laatste moeten de producten nog wat verder indrogen, waardoor hun werking optimaal wordt. Daarna is uw wagen volledig afgewerkt en staat deze klaar voor afhaling en jarenlang rijplezier, als gevolg van de grondige antiroest behandeling.

dinitrol antiroest chassis

Dinitrol behandeling

Bekijk deze video om een idee te hebben hoe de behandeling Dinitrol Poperinge Center in praktijk gebeurd.

dinitrol certificaat

Originele producten

Uiteraard gebruikt Dinitrol Poperinge Center enkel originele en beproefde Dinitrol producten. Enkel zo bent u zeker van een degelijk en duurzame behandeling.
Bij de oplevering zal u dan ook een certificaat ontvangen welke behandeling uw wagen precies kreeg en met een bijhorende garantie.

Vrijblijvende prijsberekening Dinitrol behandeling


  • Privacy
    We verwerken uw gegevens conform de privacywetgeving die op 25/05/18 in voege kwam. Lees onze privacyverklaring.

Carrosserrie Dekeyzer is erkend Dinitrol Center voor West-Vlaanderen dus ook in:

Openingsuren

maandag 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 12:0013:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 12:0013:00 - 18:00

zaterdag voormiddag op afspraak

info@carrosserie-dekeyzer.be

+32 (0) 59 266276

Nieuwpoortsesteenweg 168/2

Gistel, West-Vlaanderen